Annicka

Fra Baconwiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Annicka i sine seneste faser.

Annicka (lat. annick flumsius) er en sykdom som fører til en overvekst av rødt hår fra hodebunnen. Nøyaktig hvordan sykdommen spres er usikkert, men symptomene er permanente når smitten først har blitt overført ettersom det overskriver genetisk kode uten mulighet for tilbakefall.

Faser

Når en person smittes med Annicka, vil symptomene som regel gjøre seg bemerket i fire forskjellige faser, hvor overgang mellom hver enkelt kan ta alt ifra seks uker til fem minutter. Den endelige fasen er permanent.

Fase 1

Lett til intens kløe i hodebunnen. Japanske rollespill vil oppfattes som mer interessante enn før.

Fase 2

Plutselig tiltrekkelse for runde menn med store mengder krøllete hårvekst.

Fase 3

Ufordelaktige situasjoner vil ufrivillig poengteres med en ekstremt unaturlig surmunn. Pipestemme.

Fase 4

Rødt hår over alt. Skulle dette være fysisk umulig, vil som regel pasienten kjøpe seg hårfarge og ordne det selv.

Behandling av Annicka

Ettersom sykdommen ikke kan kureres, anbefales pasienter utelukkende å sporenstreks venne seg til forandringene som den medfører. De mest utbredte psykologiske forandringene som en pasient derav vil merke på seg selv er en trang til å tilbringe omtrent tre ganger mer tid inne på baderom enn tidligere, noe som kan lettere holdes i sjakk med visse sikkerhetssystemer.

Se også

Når undertegnede lager syltetøy blir det alltid en del kvæfjordjordbær som ender sine dager "nytt alene", eventuelt "nytt sammen med andre". Fram til idag har jeg alltid lurt på om det gikk an å få plass til en hel kurv jordbær i munnen samtidig. But I digress. Fløte og sukker har alltid fungert for meg. Kan hende det har vanskelig for å måle seg med vaniljesaus i dine øyne, men for meg er det prikken over i'en som gjør at i'en blir en ï.