Brownies

Fra Baconwiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Mais har som regel problemer med å oppløses i brownies, men det stanser ikke mange fra å føye gule korn til kostholdene sine.

Brownies (n, pl.) er stykker med brun, myk og svært aromatisk materie som mange vil mene at smaker utsøkt. Ettersom denne vitenskapelige definisjonen kan være forvirrende og tvetydig for forstyrrede individer med tanke på andre, marginalt lignende materier, bør det også legges til at brownies som regel hører hjemme i en skål - såfremt man ikke slipper dem fra seg på gulvet.

Konsum

Da luktesansen er en viktig del av vår menneskelige evne til å verdsette smak, bør det påpekes at brownies lukter aller best når de nylig har kommet ut i romtemperatur. Varmen bidrar også til en stor del av opplevelsen, og derfor bør brownies som nylig har blitt satt til verden konsumeres lynkjapt og med hurtig, målbevisst tygging. Stoffet kan fort smule seg eller sette fra seg flekker basert på konsistensen, og rikelige doser med papir til tørk bør alltid være innenfor rimelig rekkevidde.

Drikking er også en god idé, uansett hvilke aktiviteter man bedriver! Husk derfor, når du har sett deg ferdig med browniene, å alltid skylle ned. Det er ikke alltid gøy for andre å finne restene av en fest hvor de ikke engang fikk være med, spesielt inni munnen din! Vurdér derfor alltid å dele dine brownies rikelig med andre. Flekker og ukonsumerte klatter kan vaskes vekk i en hui og være borte neste dag - men minnene vil alltid være med deg.


"Jæ snubla nettopp over denna stygge nettplassdritten om beikensvor eller noe... og trur'u faen ikke de skreiv en hel jævla artikkel om å stappe bæsj i kjeften? Kjøss meg i rævva."
Jahn Teigen om denne artikkelen

Se også