Forhindring av bortkastet tid

Fra Baconwiki
Hopp til navigering Hopp til søk


Du spiller for mye DS!

Forhindring av bortkastet tid er en kunst som sjelden perfeksjoneres. For sannelig, hvorfor? Bortkastet tid er den som kastes lengst.
Likevel har det seg kanskje ofte slik at tid, titt og ofte, heller bør sankes opp og komprimeres til en rekke, små, fargerike kuber. Kanskje bør disse kubene arrangeres til geometriske former som daler sakte ned fra himmelen. Hva blir de til? Bachelorgraden din. Forfremmelse i drittjobben din på Kiwi. Faren din som ikke knuser trynet ditt.

Men jeg liker nesen min

Vel, da er du sannelig heldig. Før i tiden var nemlig Forhindring av Bortkastet Tid utelukkende oppnådd ved at ethvert bortkastingsproft individ lurte seg selv til aktiviteter som ikke inngår under bortkastet tid, et lureri som i all hovedsak ble utført ved hjelp av kompliserte psykologiske spill, skoleteknikker og enorme mengder kaffe. For noe tull! Heldigvis har moderne teknologi gitt oss et alternativt, fullstendig ufeilbarlig system å lene oss på istedenfor, og alt man behøver er en hjelm. Det vil si, du burde se til faen å finne deg en hjelm og sette deg ned sånn at du kan videre informeres om det som kommer til å revolusjonere det sørpete livet ditt: Katapultseter Over Alt.

OVER ALT

Katapultseter Over Alt?

Katapultseter Over Alt er et regjeringsbestemt tiltak som siden 21. oktober 2021 har aktivert hemmelige installasjoner av katapultseter over alt. "Å, så spennende" hører jeg deg si. "Hvordan fungerer det?" Kanskje du skal holde kjeft og lese artikkelen istedenfor å snakke til dataskjermen din, så lærer du kanskje noe helt nytt: En stoppeklokke, en detaljert analyse av kroppspråket ditt og nettleserhistorikken din kombineres med Katapultseter Over Alt til å forhindre absolutt alle former av unødvendig sløsing av tid. Skulle du være så uheldig at systemet identifiserer deg som en tafatt boms, blir du umiddelbart offer for brutal aksellerasjon i retning av stratosfæren - hvor du sikkert får plenty med tid til å fundere på at det sikkert ikke finnes noen lur metode å komme seg ned igjen på (som ikke involverer ekstremt kompliserte beinbrudd og gurglende trekkspill-lyder fra ryggraden din). Nå ble det vel plutselig stilig med soltak i bilen! Takhvelvingen over hodet ditt er strengt tatt heller ikke så kraftig strukturert som du kanskje skulle tro (mangel på nyttige luker for utskyting av dovne møkkasabber kan være et tema for videre lesning), og med tanke på den somlete møkkanaboen din i underetasjen burde du kanskje begynne å ikle deg susp.

...Egentlig burde du faktisk bare plassere hjelmen over kjønnsorganene dine med en gang. Stol på meg. Er du en jente, sier du? Det er tydeligvis en stund siden du fikk en 124-kilos svett, fleskete, rakettmontert trygdesnylter skutt opp i kjønnsleppene dine i 600 kilometer i timen. Men! Du vet jo selvfølgelig best. Jeg mener, labia (i motsetning til et kvapsete par med testikler) er jo tross alt en så godt som skuddsikker konstruksjon kombinert med klitorisens vitenskapelig påviste dempingsevne mot fettete pannebrasker som nærmer seg lydens hastighet. Oj, så fint at du ikke har testikler. Det hadde virkelig vært for ille å ha testikler idet kraniet til et sosialt kasus borer seg en god meter opp i fødekanalen din. TENK SÅ HELDIG AT DU HAR EN VAGINA Å BESKYTTE DEG MED.

Oj, hjelm i skrittet ja. Lurt! Godt valg. Vi går videre.

Øvre grenser for bortkastet tid

Bæsj fortere!

Her er en kort oversikt over tidsgrenser som burde overholdes for å unngå aktivering av katapultsystemet som er installert og udiskutabelt tikkende under skinkene dine akkurat nå:

  • Toalettbesøk: 300 sekunder
  • Pauser mellom skrivingen på eksamensoppgaven din: 500 sekunder (Tilbakestilles ved 9000 sekunders produktiv skriving)
  • Søvn: 21 600 sekunder
  • Matlaging: 600 sekunder
  • Underskriding av fartsgrenser: 5 sekunder
  • Intimavkobling med nettavisen: 60 sekunder
  • Lesing av uinformative artikler på internett: 120 sekunder
  • Skriving av uinformative artikler på int

Se også