Forside

Fra Baconwiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Velkommen til BaconWiki,

den fleskete encyklopedi som du kan smøre inn med møkk.
219 artikler som klipper ut de kuleste bildene fra avisen.

Ta en titt på: Alt sammen! · Kategorier! · Nye sider! · Det som er best
Slapp av med litt: Hoderull · Brynjering · Lasagne · Ping · Powerfap · Mensen
Meld deg inn i: Snabelkonstabelstyrkene · Fritidspartiet · Asbiörns Selvskaades Fanklubb
Unngå å smittes av: Testosteron · Prokrastinering · Dumhet · Blåbærfjes · Ivar Online · Jahn Teigen

Akkurat nå anbefaler vi denne artikkelen:

Ivaronline.jpg
Ivar Online er et dataspill av typen MORPG (Mindre Originalt Repetitivt PC Game). Spillet er et «science fiction»-spill hvor man flyr rundt i små metallbokser i et univers kalt «Ny Ødemark».

Det er egentlig ikke noe historie i spillet, det lille man får vite kommer gjennom løst sammensatte tekstmeldinger og videosnutter som distribueres i ny og ne. Spillet går i bunn og grunn ut på å sitte på google og søke etter ting som er relevant for spillet. Dette skal helst gjøres konstant, og man skal helst ikke bruke særlig mye tid på selve spillet. Alt omhandler den konstante tungvindte læringsprosessen og det er dette som er gøy, å plages, og så lære hvordan man skal plages mer. (les mer)


..."BaconWiki?" Seriøst?


INN I MUNNEN

BaconWiki handler ikke egentlig utelukkende om bacon, selv om det er en ganske deilig ting å putte i munnen. Faktisk er bacon så deilig å putte i munnen at det har endt opp med å bli en fellesbetegnelse for deilige ting. Det er med andre ord ikke annet å konkludere med enn at hvis du skriver en artikkel om deg selv i BaconWiki, så er du også en deilig ting. Kanskje vil vi tilogmed spørre om å få lov til å putte deg i munnen.


Hvor skal man begynne på BaconWiki?


Start gjerne med å lage din egen artikkel, bla igjennom alle våre fantastiske kategorier, eller sjekk ut alle våre nye sider for en halvveis oversiktlig start på din leseropplevelse. Om inspirasjon behøves, eller om du rett og slett bare føler deg spesielt mannevond, er du velkommen til å anvende knappen på siden som heter "tilfeldig side", som finner en tilfeldig artikkel til glede for dine øyne. Dog er du ganske feit, så du skal få lov til å trykke her.


Formål og regler


BaconWiki!
Wikien for den genialt absurde og kreative sjel.
For sjeler skapt for å skape.
For skap med hengsler.
For den hengslete skaper.
For knakende hjerner.
For store mager.

...Hm, du foretrekker kanskje "E" foran "L" i "regle".

Hovedregelen er at man ikke ødelegger for andre ved å slette deres verker, men det er lov å legge til egen informasjon om et emne eller en artikkel. Jeg følger med, og Mordi er gissel.

Ellers er det frie tøyler, såfremt du ikke kaster bort tid.


Historie


Baconwiki daterer sålangt tilbake som til 2006, da den første baconwikien ble laget. Denne gikk sørgelig nok til grunne på grunn av lite økonomisk viljestyrke til å drive domenet videre året etterpå når ny regning skulle betales.

Baconwiki gikk heretter i dvale i to år grunnet giddesløshet og usympatiske angrep fra onde roboter. Omsider er wikien tilbake, og vi gleder oss.


Bacon you, bacon me?


HAVE PHUN

Blarghhhhhhhhhhh Bacon mordi mordi mordi mordi <math>mordi + mordi</math>