Google

Fra Baconwiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Onkel Google oppdaterer en liten artikkel om sosioøkonomisk nedbryting av Polsk beverformering før jaktsesongen.

Google er navnet på alles onkel, og er dermed kanskje nærmere kjent av deg og meg som Onkel Google. Onkel kan alt om alt, og er den eneste grunnen til at du stod på eksamenen din i Objektorientert programmering og Systemarbeid. Tenk, hva skulle du gjort uten Onkel Google!

Onkel generelt

Onkel er en fryktelig karismatisk onkel med enorme mengder pågangsmot og gode råd - som sikkert er grunnen til at du sakte, men sikkert, har overgitt kontrollen på livet ditt til hans sterke, solbrune hender. Onkel passer f.eks. på posten din, og lar deg lagre flerfoldige kilo med post i hans gigantiske containerpark. Han har tilogmed tatt på seg ansvaret å sende brevene dine (såfremt han får lov til å lese dem først, selvfølgelig!)

Frykt ei heller å noensinne være på feil sted til feil tid! Onkel har nemlig en flott almanakk med alle dine livshendelser sortert og kategorisert, slik at han kan hviske deg i øret når du er for sen. Døren hans er alltid åpen for besøk - og du vet nok hvorfor! Den enorme videosamlingen hans har nemlig gitt deg utallige timer med underholdning, og har lært deg svært mye om katter og kraftige slag i testiklene. Onkel vet! Med denne kunnskapen vet nemlig også Onkel hva du aller mest kunne tenke deg å gjøre videre i livet ditt - som f.eks å kikke på noen nettsider han selv har plukket ut, med utgangspunkt i notatblokken han fører om alle interessene dine. Du tror kanskje du har lyst til å se noe annet, men med tiden har dette vist seg å ikke vært sant. Onkel vet nok best! Det er nok derfor han også alltid er inni telefonen din.

For ærlig talt, du har åpenbart ikke lenger kontroll på livet ditt.

Du er helt på jordet! Nei, bokstavelig talt - du er ute på jordet. Onkel har nemlig slått fast at han lettere kan styre deg på rett vei hvis han alltid vet hvilken vei du oppholder deg på med GPS-trackeren han plantet inni telefonen din. Dra hjem! Slapp av! Hjemmet ditt er forresten 1,79 kilometer så i lende - husk at husnøklene ligger under den styggeste hagenissen.

Nå vil du kanskje være litt alene. Kanskje har du satt deg ned og letet fram noen spesialinteresser fra nettavisen - eller kanskje du skal handle inn gaver til vennene dine! Nei, det er nok nettavisen. Det er nok uansett lurest å bruke onkels Inkognitomodus, som han bygde inn i hans selvmekkede nettleser (som du også bruker til alt mulig for tiden). Ingen kan da vite hva du har gjort!

Bortsett fra onkel, selvfølgelig.

"Du er aldri alene," sier han til sist. Blunket hans er lurt og snedig. "Når du er ferdig, har jeg kattevideoene klar."

Se også