Mensen

Fra Baconwiki
Hopp til navigering Hopp til søk
"FEH FEH HGHFLGLRG PLRP BLBBB"

"En kan spørge sig, hvad er saa den generelle difference mellem et spand standard sand (nomenklatur 404 i Riksstandard for sand-, grus- samt steenmateriale fastsætter den geotækniske betægnelse for sand lik en kornstørrelse på 0,06-2 milimeter) og et spand menstruationsudflod? Jo, min santen, der kan ei gurgles et spand med sand. "
Asbiörn Selvskaade om Menstruation


Har du fitte i skrævet får du mensen (lat. blueh unendicus) en eller flere ganger i løpet av livet, alt etter hvor lenge du lever. Så enkelt er det.

Lars pleier ikke å pule damer med mensen, for de har som oftest ikke lyst.


"Din svette dritt."
Lars om forfattere av artikler på internett

Mensen Ernst

Mensen Ernst, egentlig Mons Monsen Øyri (født juni eller juli, 1795 i Fresvik i Leikanger, død 22. januar 1843 i Syene, Egypt) var en norsk sjømann, vandrer og regnet som tidenes aller største langdistanseløper og Norges første profesjonelle idrettsutøver. Han førte også en omfattende reisevirksomhet, for det aller meste til fots, over store deler av Europa, i Nord-Afrika og Lilleasia. Han er sannsynligvis den eneste personen hittil siden tidenes morgen som har greid å spise en tre fjerdedels grov baguett på tvers, UTEN hjelp av maiones.

Se også