Skyperaped

Fra Baconwiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Skyperaped (Kan også uttales: Skveip'reijp) skjer når en samtale på Skype plutselig blir overdøvet av lyder som ikke skal forekomme i samtalen. Dette skjer oftest da det er flere deltakere i samtalen.

Overdøvelse av en skype samtale

Noen eksempler på Skyperape

  • En helt random person (ikke tilkoblet på skype) befinner seg i samme rom som en i samtalen. Denne random personen begynner å prate i vei og av den grunn økes boosten i mikrofonen til til han som er i samtalen. Randomen fortsetter å prate og overdøver alle deltakere i samtalen. Dette skaper en følelse av ubrukelighet da deltakere ikke kan gjøre annet enn å høre på alt det "fornuftige" som kommer ut av kjeften på denne random personen.
  • En i samtalen bestemmer seg for å trolle. H*n skaper ulyder som overdøver samtalen. Ofte skapt ved å ta i bruk et instrument eller andre gjenstander.
  • En person som nettopp har vært på jobb forteller om arbeidsdagen sin. Det tar så lang tid at flesteparten av samtaledeltakerne forlater datamaskinen og går inn på et annet rom for å dunke hodet i veggen i frustrasjon (også kalt "å gå på do" eller "ta en dusj").
  • Noen begynner å trykke på numpaden i skypesamtalen (også kalt "å være fette idiot" eller "å høre hjemme i barnehagen").
  • Det er også vanlig å ringe noen som har glemt å logge seg av Skype kl. 04.00 på natten for å spørre denne om han vil være med på Starcraft.

Se også