Testosteron

Fra Baconwiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Leif Trist, testosteronpasient.

Testosteron (lat. Vitae Mortus Fluff) er en ondsinnet infeksjon som ofte slår rot i mørke, varme hulrom og som kan være ekstremt vanskelig å bli kvitt. Infeksjon i mennesker er som oftest karakterisert av plutselig, grassal vekst av lemmer og stritt, illeluktende hår ut av alskens kroppsåpninger som nese, øregang og analåpning. Formålet er visstnok et forsøk på raskere opplukk av en ektemake, som egentlig sier en god del mer om kvinner enn noe annet.

Symptomer

Fotvekst typisk for testosteronpasienter.

Tidlige infeksjonssymptomer brukes som regel å gjenkjennes ved plutselig, tilsynelatende uprovosert grynting som ofte høres ut som navn på midt-norske fotballag. Ettersom dette ikke vanligvis anses som spesielt faretruende, vil de fleste infiserte individer ikke bry seg med legesjekk og ta sine plutselige grynteanfall som en god ting, til tross for periferiske, sprengte glassvinduer.

Etter få dager av ubehandlet infeksjon vil den plutselige veksten av hår gjøre seg gjeldende, som gjerne kan resultere i 30cm lang vekst fra alle tenkelige kroppsåpninger. Skulle mangelen på behandling vedvare, vil infeksjonen sakte også påvirke kroppens fordeling av veksthormoner som kan føre til kraftvekst av ekstremiteter som føtter, hender og nesebor. De spontane grynteanfallene til pasienten vil ikke stagnere under denne perioden, men kan snarere i mange tilfeller forverres til et punkt hvor grynting gir vei for uavbrutt brøling av tilfeldige vokaler (IEISEÅSBÅSORESÅ er en mystisk gjenganger). Denne til tider melodiske brølingen vil i de fleste tilfeller føre til opphop av testosteronpasienter, og anonyme ansamlinger med brølende infiserte er ikke sjeldent.

Behandling

Ettersom de fleste individer ikke ser ut til å ville behandles, er raten av forbedring hos infiserte veldig lav. Skulle man dog likevel få tillatelse til behandling, vil hårveksten påført av infeksjonen som oftest være så tykk og vanskelig at det blir tilnærmet umulig å komme seg til de infiserte hulrommene på kroppen. Den eneste kjente behandlingsmetoden er dermed å dynke alle hår- og lemvekster i parafin og sette fyr på pasienten helt til både grynting, hår og overvekst opphører.

Testosteronbombe.

Testosteronbombe

Testosteronet har vært brukt i kjemisk krigføring en rekke ganger. For eksempel gikk det i 1987 av en testosteronbombe midt i Paris som et resultat av en lang periode med stressende politisk femininitet. Konsekvensene var grusomme, og ettervirkningene utenkelige. Selv i dag kan man møte på franske kvinner med skrekkelig hårvekst, rivende moskuslukt og i visse ekstreme tilfeller, penis. Bomben er en nøye konstruert anordning med en beholder som inneholder konsentrert testosteron koblet til en utløsermekanisme.

Se også