Polly

Fra Baconwiki
Revisjon per 27. jul. 2011 kl. 16:50 av NightsirK (diskusjon | bidrag) ({{facepalm}})
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Polly er en svensk sjokolade laget av godteriprodusenten Cloetta. Den inneholder et deilig kremfyll og er dekket med et uimotståelig sjokoladetrekk som kunne fått selv den største sjokoladehater til å krølle tærne.

Polly kommer i flere smaker, blant annet Original Polly og Milkchoco Polly, som er de to mest populære. Det hender at Polly's elskere som føler de kan tillate seg å være på fornavn med herligheten bare sier "Rød polly" istedet for Milkchoco Polly og "Blå Polly" istedet for Original Polly.

At mange sender foreldre eller venner til Sverige for å kjøpe Polly til dem, er ordet på gata. Rykter går også om at det faktisk har oppstått så desperate tilfeller at folk selv har dradd ens ærend til Sverige bare for å smugle godteri-kvoten full av Polly med til Norge, for så å feite seg opp til neste gang man har mulighet til å innta litt nytelse på Pollysk vis.

Noen metaforer og kallenavn på Polly har det selvfølgelig blitt opp i gjennom tidene. (Les orgasme for munnen.)

Har du ikke prøvd Polly før så er det sannelig på tide, men undertegnede må advare: Det er lett å bli avhengig, og det sies at ei lokal jente var ganske nær å havne på en Pollyklinikk for bare noen uker siden da lageret hennes gikk tomt. Polly er orgasme for munnen.

Polly nøtter

Polly er også et norsk nøttemerke.

Navnet Polly

Det hender at mennesker kaller barna sine eller papegøyen sin Polly. Dette er som regel svorne entusiaster av Pollysjokoladen. Uttales Pålli.